preloader
nlfr

Welkom op onze nieuwe site

Standaard of op maat?
Je vindt je aanhangwagen hier

Een standaard aanhangwagen, geremd of ongeremd, een plateau voor het vervoer van motoren of voertuigen of een op maat ontworpen versie met verhoogd traliewerk? Wat je ook zoekt, bij P-V Remorque hebben we een ruim aanbod uit bekende merken. Voor je ontwerp op maat ben je hier aan het juiste adres. Hoe speciaal je vraag ook is.

PV Remorque Aanhangwagens Ellezelles

Aanhangwagen in stock

Zoek je een standaard aanhangwagen met courante afmetingen van het merk Eduard, Weytens of Kerenzo? Bij P-V Remorque hebben we een beperkte keuze op stock. Zo ben je snel verholpen en loop je geen vertragingen op met je professioneel of privé project. Neem contact met ons op en we bekijken wat mogelijk is.

Contact

PV Remorque Aanhangwagens Ellezelles

Aanhangwagen op maat

Bij P-V Remorque werken we uiteraard ook op bestelling. Kom bij ons langs en we stellen de aanhangwagen op jouw maat samen. Heb je een specifieke vraag, zoals verhoogd traliewerk van 1 meter? Geen probleem. Wij zoeken een gepaste oplossing.

Bij P-V Remorque bieden we aanhangwagens aan van volgende merken:

  • Anssems
  • Eduard
  • Hapert
  • Hulco
  • Kerenzo
  • Thule
  • Weytens

P-V Remorque biedt ook een ruime keuze aan platte en hoge dekzeilen. Verkrijgbaar op maat, in uitvoering en kleur naar wens.

PV Remorque Aanhangwagens Ellezelles

Occasie aanhangwagen

Nog niet helemaal overtuigd van de aanschaf van een gloednieuwe aanhangwagen? We hebben regelmatig occasie-aanhangwagens ter beschikking. Neem contact met ons op of kom eens langs.

Heb je zelf een tweedehands aanhangwagen die je sneller aan de man wil brengen? P-V Remorque biedt de mogelijkheid deze tentoon te stellen op onze locatie. Is er een geïnteresseerde koper, dan brengen we je op de hoogte. De uiteindelijke verkoop vindt tussen jullie beiden plaats.

Of je nu een nieuwe aanhangwagen koopt of een occasie, alle aanhangwagens van P-V Remorque zijn uitgerust met het Europees gelijkvormigheidsattest (COC-attest), het verplichte gegraveerde chassisnummer en de bijhorende facturen.

Welk type aanhangwagen je ook zoekt,
bij P-V Remorque luisteren we naar je wensen.

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen