preloader
nlfr

Welkom op onze nieuwe site

Aanhangwagens Remorques Ellezelles

Een aanhangwagen ontworpen op jouw maat

Particulier of professioneel? Of je nu moto’s vervoert, schrijnwerker, tuinaanlegger of loodgieter bent, de gepaste aanhangwagen maakt je werk of hobby een stuk makkelijker. P-V Remorque biedt een ruim assortiment aanhangwagens aan van gerenommeerde merken. Heb je een specifieke wens? We bekijken met jou wat mogelijk is.

Een aanhangwagen voor elke klus

Een aanhangwagen met een plateau voor het vervoer van voertuigen of moto’s. Een trailer met verhoogd traliewerk voor het vervoer van planten of tuinafval, of een met een speciale plateau voor het vervoer van ramen. Niets is te moeilijk voor P-V Remorque. Vind je in de standaard modellen niet wat je zoekt? We werken een voorstel uit op maat van je specifieke wensen.

Van onderhoud en herstelling tot verhuur

Bij P-V Remorque kan je niet enkel terecht voor de aanschaf van je nieuwe aanhangwagen, ook voor je onderhoud of reparaties zijn we de geschikte partner. Je aanhangwagen voorbereiden en in orde zetten voor de keuring? Met plezier. Na een inspectie van je aanhangwagen werken we een voorstel uit.

Met de juiste documenten

Een aanhangwagen die buitenrijdt bij P-V Remorque is steeds voorzien van de nodige documenten, waaronder het Europees gelijkvormigheidsattest of COC-attest, het verplichte gegraveerde chassisnummer en de bijhorende facturen.

Interesse?

Laat die nieuwe aanhangwagen maar komen.
Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

contact